Catering & Mat

Bygden är full av kreativa matkonstnärer som passar alla typer av fester. Food trucks, fine dining eller BBQ. Kontakta oss så får du en skräddarsydd matupplevelser för dig och dina gäster.

Catering
Catering
Catering

Swedish Taco

Mobil: 0708 – 27 10 10
Mail: info@swedishtaco.se

Webbplats

Läs mer

Ur den blågula vagnen serveras god och fräsch snabbmat där vi tar fram det bästa ur Tacosen vi äter här i Sverige. Nya kombinationer, oväntade smaker och alltid med service som högsta prioritet. Utöver våra signaturrätter som syns på bilderna, har vi också möjlighet att göra en mer exklusiv meny åt exempelvis bröllop eller finare tillställningar.


Önskas en matupplevelse till ditt event så tveka inte att höra av dig till oss. Beskriv vilken typ av tillställning ni planerar, så återkommer vi med en offert efter era behov.

Catering
Catering
Catering

Unossons Charkuteri

Öppettider:
Måndag – fredag 09-18
Lördag 09-14

 

Telefon: 0708 – 44 43 23
Adress: Ruriks Holms väg 6F 44830 Floda

Webbplats

Läs mer

Vi har ett stort och härligt utbud av godsaker för alla högtider. Det mesta tillverkar vi själva här i vårt charkuteri. Vi har färdiga bufféförslag, men du kan också kontakta oss för en skräddarsydd middag.

 

Våra grillmästare kommer gärna ut på din fest och lagar mat över öppen eld och under bar himmel. Prata med oss så syr vi ihop en lösning som passar er tillställning.

Catering
Catering
Catering

Lerumsdelikatessen

Öppettider:
Måndag-fredag 7-16
Lördag 9-12, (endast för avhämtning av beställda varor)

 

Telefon: 0302-232 30

Adress: Stenvägen 8
443 61 Stenkullen

Webbplats

Läs mer

Vi har stor erfarenhet av alla sorters tillställningar, t.ex dop, bröllop, temafester, företagsluncher och mingel. Vi lagar all mat med kärlek och omsorg av de bästa råvarorna. Vi ombesörjer allt inom catering: porslin, personal, utkörning och kock på plats. Högsta kvalitet och bästa service – för en lyckad fest! Ring oss gärna för en personlig kontakt när det gäller er catering: 0302-232 30.

 

Till Lerumsdelikatessen kan du dessutom komma och äta frukost och lunch eller bara ta en fika. Vi har frallor, räksmörgåsar, smörgåstårtor, sallader, hemlagad lasagne, pajer och mycket mer. Allt finns också för take away.